Nieuwe site Doornvogel volgende week live

September 30, 2011 – 10:04 am

‘Tijdelijk’ staat er in hemelblauwe letters, rechtsboven op deze site. Eigenlijk al veel te lang. Maar de opdrachten van klanten gaan natuurlijk voor. Gelukkig was het dit jaar dusdanig druk dat we niet aan ons eigen visitekaartje zijn toegekomen. Tot nu. Volgende week gaat de nieuwe Doornvogel site live. Niet omdat het de afgelopen tijd rustig was (die koppen we alvast voor je in), maar omdat het echt tijd werd om al dat nieuwe werk op een fraaie manier met je te delen. En over visitekaartjes gesproken, de complete huisstijl is ook op de schop gegaan. Hopelijk zien we elkaar snel, dan kunnen we je het resultaat zelf overhandigen.

Samen gaan we vóór…

June 10, 2011 – 2:57 pm

Samen

2011 is het jaar van het woord ‘samen’. Samenwerken, samen delen en samen genieten. Door krachten te bundelen zijn er unieke dingen mogelijk. Maar, hoe koppel je een gevoel van samen zijn aan exclusiviteit? Dat lijkt nogal paradoxaal. Samen met Eneco heeft doornvogel het toch gerealiseerd. Eneco biedt haar klanten sinds kort, als een van de eerste bedrijven in Nederland, een eigen ‘Groupon’.

Na een aankondiging in de nieuwsbrief konden de Eneco-klanten zich op Eneco.nl aanmelden voor een dagje Dolfinarium, mét uniek kijkje achter de schermen. Bij een aantal van 300 deelnemers zou de actie doorgang vinden. Nou, dat bleek geen enkel probleem. Binnen een halve dag werd het benodigde aantal deelnemers al gehaald.

(310) 881-8861

May 27, 2011 – 11:44 am

Sterkte 2011

Ieder jaar in mei beginnen de middelbare scholieren aan hun eindexamens. En ieder jaar zorgt doornvogel er in opdracht van Stenden hogeschool voor dat de examenstress bij hen niet te hoog oploopt. Ook dit jaar was er zo’n Sterkte & Succes campagne, met een centrale website vol ontspannende tips én de kans om een Stenden Relaxpakket te winnen.

Eindexamenscholieren werden met doelgerichte e-mails, sms’jes, posters, flyers en Facebook-banners benaderd. Maar dit jaar was er tevens een sympathieke send-a-fiend applicatie, waarbij zowel deelnemende scholieren als eerstejaars Stenden-studenten de kans kregen om bevriende eindexamenscholieren even te laten lachen met een gepersonaliseerd filmpje.

Nieuw beeldmerk voor spaarprogramma’s T-Mobile!

May 17, 2011 – 11:16 am

Beeldmerk TMS en TME

Eneco fotoactie is een groot succes

May 16, 2011 – 10:10 am

Foto Eneco

Eneco heeft een lange historie als het gaat om prachtige landschaps- en natuurfoto’s, bedoeld als opening in elke nieuwsbrief. Jarenlang kwamen deze foto’s van verschillende beeldbanken en stockbureaus. Maar daar is nu verandering in gekomen. Sinds kort biedt Eneco haar klanten namelijk de mogelijkheid om eigen foto’s in te sturen. Het eerste thema is ‘Zin de zomer…’ Nou, de participatie van de honderdduizenden Eneco-nieuwsbrieflezers overstijgt alle verwachtingen! Binnen enkele dagen na de verschijning van de nieuwsbrief kwamen er al bijna 2.000 inzendingen binnen; de ene foto nog mooier dan de andere. Op de site waar alle foto’s tentoongesteld worden kunnen klanten bovendien stemmen op hun favorieten en ook hier is de betrokkenheid groot. Sommige foto’s hebben al honderden stemmen. Uiteindelijk zal een van de inzenders zijn of haar foto mogen exposeren aan duizenden kijkers.

Dit alles is een exacte realisering van de doelstellingen. De fotoactie biedt een verrassend en positief contactmoment, zorgt voor meer interactie met de nieuwsbrieflezers én betrekt hen nog meer bij de het merk, Eneco’s groene filosofie en natuurlijk de lijfspreuk: Samen gaan we voor…

Duizenden likes met Hartjesjacht T-Mobile

February 28, 2011 – 1:22 pm

Hartjesjacht T-Mobile

Het T-Mobile Plein op Facebook is de officiële fanpagina van T-Mobile Nederland. Je vindt er het laatste nieuws over mobiele ontwikkelingen, telefoons en andere producten en diensten. Ook zijn er regelmatig verrassende acties, zoals met Valentijn de door doornvogel ontwikkelde T-Mobile Hartjesjacht. Klanten werden uitgedaagd om een foto van een hartje te maken met hun mobiele telefoon en deze te posten op het T-Mobile Plein. Met de speciale foto-applicatie, ontwikkeld door .Info, werden alle inzendingen getoond en kon je vrienden oproepen om de foto’s te liken. Het resulteerde in meer dan 250 foto’s en duizenden likes. Een hartverwarmende actie!

Gepersonaliseerde webshop spaarprogramma’s T-Mobile

January 6, 2011 – 2:46 pm

dv-website-nieuwe-catalogus_03_03.jpg

Onlangs is de online shop van de spaarprogramma’s van T-Mobile live gegaan. Leden van het spaarprogramma krijgen – na inlog – een spaarassortiment te zien dat aansluit op onder meer het aantal gespaarde punten en het productbezit. Naast de realisatie van deze shop, verzorgt doornvogel ook het webmanagement. Voor de introductie van de shop bedacht doornvogel samen met T-Mobile de ’10-daagse’, een zeer succesvolle crossmediale campagne waarbij een groot deel van de spaarders werd geactiveerd. Bovendien werd interessante lifestyle data verkregen, die kan worden gebruikt om komende campagnes nog relevanter te maken.

 

Dialogue Center uitgebreid met Rapportagekubus

January 5, 2011 – 6:21 pm

Het doornvogel Dialogue Center wordt voor onder andere Eneco, Menzis en T-Mobile ingezet voor geavanceerde e-mailcampagnes en lifecycle messaging. De klantdata die daarmee wordt verrijkt, kan nu optimaal worden geanalyseerd met de nieuwe Rapportagekubus, waarmee honderdduizenden feiten en dimensies razendsnel met elkaar worden gekoppeld. Dit levert waardevolle klantinformatie op, die vervolgens kan worden ingezet om campagnes te optimaliseren en gerichte cross- en upsell mogelijk te maken. Zelfs onze creatieven zijn enthousiast over de ongekende mogelijkheden die dit biedt!

 

432-693-1708

December 22, 2010 – 2:32 pm

 meisje_def.jpg

Het toppunt van brand intimacy is waarschijnlijk het tatoeëren van een merk op je lichaam. Je zou het kunnen zien als het ultieme streven van doornvogel brand intimacy en het is ons nog gelukt ook! Nou ja, tijdelijk dan, met een sticker-tattoo voor Menzis; iedereen die 18 jaar wordt en nog met zijn ouders is meeverzekerd bij Menzis, krijgt volgend jaar namelijk op zijn verjaardag een DM in de brievenbus met de sticker-tattoo Zelfverzekerd. Een fraaie tattoo met op een subtiele manier het logo van Menzis erin verwerkt. Uiteraard is ook deze campagne voorzien van een online koppeling, waarbij de jongeren worden uitgedaagd een online test te doen (Hoe zelfverzekerd ben jij?) en vervolgens een verzekering af te sluiten. Dan ben je immers pas echt zelfverzekerd…

 

5203274756

December 21, 2010 – 3:25 pm

stenden.jpg

Met de Stenden campagne ‘Sterkte & Succes’ spelen we al twee jaar succesvol in op de stressvolle examenperiode van scholieren. Nu is daar ook de wintereditie, waarmee we met ‘Veel plezier & Succes’ aanhaken bij het vakantiegevoel. Het is een crossmediale campagne geworden, met een landelijke radiospot, posters, kaarten, banners, linkjes via MSN messenger en natuurlijk een 505-588-7919. Allemaal met veel plezier – en succes: inmiddels al honderden prospects – gemaakt door doornvogel brand intimacy. Jodelahiti!